avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am nevoie de o lămurire la aspectul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am nevoie de o lămurire la aspectul urmator. Familiea ...

Buna ziua. Am nevoie de o lămurire la aspectul urmator. Familiea mea sta in chirie intr-un apartament de la primarie de aproximativ 30 de ani. Ma pot folosi pe baza uzucapiunii pentru al dobandi?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:41, 11 Februarie 2025
Nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate dobandi dreptul de proprietate prin uzucapiune dupa 27 de ani de stat intr-un apartament fara intreruperi in urma caruia imobilul urmeaza sa fie scos la licitatie ? Maria.91 Maria.91 Buna ziua, Parintii mei stau in chirie de 27 de ani intr-un bloc cu inca 3 apartamente locuibile. Proprietarul blocului a fost firma la care tatal meu a ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren din jurul casei - uzucapiune posibila? catalinn008 catalinn008 buna ziua, am nevoie de un sfat. bunicii sotiei locuiesc intr-o casa de peste 20 de ani. In jurul anilor 2000 au cumparat casa de la primarie, insa nu si ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune - se poate? baciucristian baciucristian Buna ziua. Poate ma ajutati va rog cu urmatoarea problema. O matusa locuieste din anul 1975 intr-o casa nationalizata. In anul 1999 a cumparat casa in baza ... (vezi toată discuția)