Bună seara!
Mă puteți ajuta vă rog cu un răspuns!
Doresc să achiziționez un autoturism care a fost radiat la cerere în 2001 de domnul X . Din cauza unor probleme financiare, statul i-a lichidat domnului X bunurile inclusiv mașina. Mașină care ulterior a fost scoasă la licitație și câștigată de domnul Y. Domnul Y cu pricina nu a înmatriculat niciodată mașina, deține factura fiscală a plății mașinii la licitație și dovada proprietății bunului lichidat( act de adjudecare 2016) care constituie titlul de proprietate pentru adjudecatorul domnul Y.
Întrebarea mea este: pe constructul vânzare cumpărare nu apare ștampila fiscală motiv zicând cei de la acte auto ca nu este nevoie în cazul acesta.
Mă poate cineva lamurii ca rog dacă este așa?
Mulțumesc!
dvs veti cumpara de la Y o masina. aceasta nu are dreptul sa circule, ea fiind din acest punct de vedere similara unei masini de cusut, de ex. nici fiscul nu are de ce sa puna vreo stampila fiindca e considerata un morman de fiare vechi.
Inscriere masina
babasu
am cumparat o masina de la o persoana si am toate actele de la ea dar in masina am gasit un certificat de radiere fiscala facut de proprietarul amterior catre ... (vezi toată discuția)