avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara ! Am fost supus pentru un test de alcool ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara ! Am fost supus pentru un test de alcool ,în care ...

Bună seara !
Am fost supus pentru un test de alcool ,în care rezultat o alcoolemie de 0.44,am fost la sânge prima probă a fost 0.90 iar cea de a 2 a 0.70 ,menționez că nu am antecedente penale ,fapta a fost făcută anul trecut în mai ,dosarul meu a ajuns în cameră preliminară ,cât ar mai dura acest proces și ce mi s-ar întâmpla?

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit in trafic de politia rutiera am fost testat cu aparatul etilotest acesta indicand valoarea de 0,46 alcool pur in aerul expirat apoi am fost ... (vezi toată discuția)
Alcool aer expirat 0.44 ALINA PLOYOGEA ALINA PLOYOGEA Buna ziua. Va rog sa- mi spuneti la o alcoolemie de 0.44 in aerul expirat si la prima proba de sânge 0.90, a doua proba 0.71 , care ar fi consecințele. (vezi toată discuția)
Dosar penal Dobre2 Dobre2 Buna ziua ..am o poroblema si poate ma puteti ajuta intr-un fel. Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcoolemie , la probare cu testul etilotest am ... (vezi toată discuția)