avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Masina de spalat gorenje e în garanție, a venit ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Masina de spalat gorenje e în garanție, a venit tehnicianul ...

Masina de spalat gorenje e în garanție, a venit tehnicianul și a spus că trebuie înlocuită electrovalva dar pe bani mei,zice că defecțiunea electrovalvei nu e problema garantiei.Este corect să plătesc câteva sute de lei???

Alte discuții în legătură

Certificat garantie legala Mariana Antonescu Mariana Antonescu Am cumparat online o masina de spalat. La livrare totul parea in regula..Am primit-o in 21 noiembrie dar am montat-o in 5 décembrie cand ne-am mutat.La prima ... (vezi toată discuția)
Daune inundatie Alexandra H. Alexandra H. Buna seara, Ma scuzati daca nu ma exprim foarte coerent, dar sunt un pic suparata pentru ca am avut numai probleme in ultimul timp, iar astazi am primit ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac dorel9 dorel9 Buna ziua am o problama la locul de munca si as dori un sfat ...sunt tehnician service si am o masina de la firma la care lucrez cu care ma deplasez la ... (vezi toată discuția)