avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Corectare inregistrare contabila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Corectare inregistrare contabila

Bună ziua,
În anul 2023 luna februarie societatea noastră a achiziționat un autoturism sh , contabilă a înregistrat valoarea autoturismului greșit, cu 1000€ mai puțin , cum poate corecta această greșeală?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Bon fiscal eronat-solutii laurail laurail Buna ziua! Folosesc programul de contabilitate Saga de curand, la care am \"atasat\" casa de marcat. Din greseala am tastat eronat o suma si astfel am scos ... (vezi toată discuția)
Contabilitate schimb valutar eur-usd Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna ziua! Am urmatoarea valoare, pt schimbul valutar eur-usd, in extrasul de cont in euro : 1000 eur la cursul 1,2765 iar, in extrasul de cont in usd : ... (vezi toată discuția)
Tva marja de profit masini second hand? Dl_Sandu Dl_Sandu Va rog sa ma ajutati cu un raspuns : Cum se calculeaza tva la marja de profit dupa achizitionarea si vanzarea unui autorurism second hand ? La pretul de ... (vezi toată discuția)