Suntem doi asociați, doar unul va administra direct . Deci administrator ,nu știu dacă este obligatorie funcția de director in cadrul afacerii.
Mulțumesc.
Cornel Vasile a scris:
Ce inseamna gestionare , director, administrator etc?
Sunteti pe o sectiune a formului dedicata organizatiilor fara scop lucrativ- asociatii, fundatii si federatii functionand pe baza OG 26/2000. Din formularea intrebarilor - vazand ca vorbiti de " doi asociati " ( o asociatie trebuie sa aiba cel putin TREI asociati) si de "administrator" ( desi la ONG-uri NU exista notiunea de "administrator" ) e de banuit ca va referiti la o alta forma juridica, de exemplu la un SRL ? Ar trebui adresate intrebarile pe o sectiune de forum dedicata acelei categorii de persoane juridice, nu pe aceasta sectiune.
Încă nu am stabilit forma juridică, suntem în discuții preliminare,de asta și adresez întrebarea pentru că aveam o sursă care spunea că se cer studii superioare celui care administrează căminul.
Nu incadrez eu întrebarea in forum.
Mulțumesc pentru lămuriri.
sindicat
Corina Grigorescu
Buna ziua
1. Este obligatoriu ca un sindicat (150 membri) sa aiba in permanenta 3 cenzori (fie alesi dintre membrii de sindicat, fie din exterior cu ... (vezi toată discuția)