avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa cenzor pentru asociatiile de proprietari
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa cenzor pentru asociatiile de proprietari

Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. Daca doresc sa infiintez un PFA pentru activitatea de cenzorat Asociatie proprietari, ce cod CAEN sa utilizez? Cf legii 196/2018, codul CAEN 6920 - activitati de conta si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal apare ca obligatoriu pt persoanele juridice. Pentru acest cod, ONRC probabil va cere sa fiu membru CECCAR. Eu detin studii universitare si post universitare de contabilitate si finante, insa nu sunt membru CECCAR. Si vreau sa desfasor activitatea ca PFA, nu ca PJ. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 13 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru firma ce va desfasura activitate de contabilitate pentru asociatia de proprietari Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna ziua! As vrea sa ma lamuriti, daca se poate sa infiintez o societate cu cod de activitate CAEN 7022 \\"Activitati de consultanta pentru afaceri si ... (vezi toată discuția)
Inregistrare pfa cod caen 6920 virginicadoinaoprea virginicadoinaoprea Sunt economist de profesie si contabil sef de 21 de ani. Va rog sa-mi spuneti daca pot inregistra PFA pe codul CAEN 6920 fara sa am atestat de expert contabil ... (vezi toată discuția)
Contabilitate firma cu cifra de afaceri pana la 35000 euro ella86 ella86 Pot tine contabilitatea la o firma cu cifra de afaceri de pana la 35000 euro daca am firma cu codul CAEN 6920 \"Activitati de contabilitate si audit financiar; ... (vezi toată discuția)