avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Bună ziua, am o întrebare despre realizarea unui ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Bună ziua, am o întrebare despre realizarea unui contract de ...

Bună ziua, am o întrebare despre realizarea unui contract de prestări servicii, ca și fotograf de evenimente, către persoane fizice.
Eu doresc ca în contract să menționez ambele persoane ca fiind Beneficiare(cuplu), contractele in principal vor fi semnate online, credeți că este o idee bună sau este ok și cu un singur beneficiar?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va rog mult sa mă ajutați cu niste răspunsuri daca ... Creepycat Creepycat Buna ziua. Va rog mult sa mă ajutați cu niste răspunsuri daca aveți timp. Am de câțiva ani o firma înființată cu ajutorul unui cabinet de avocatura. ... (vezi toată discuția)
Colaborare intreprindere individuala cu o persoana fizica kremat kremat Buna ziua! Detin o intreprindere individuala care desfasoara activitati fotografice. Vreau sa colaborez cu un videograf (persoana fizica neautorizata). ... (vezi toată discuția)
Servicii foto-video fara contract PREFER ANONIM PREFER ANONIM Daca o persoana fizica presteaza servicii, in acest caz foto-video, unei alte persoane fizice (cuplu, pentru o nunta) contra unei sume de bani, fara contract ... (vezi toată discuția)