avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Vă rog să mă ajutați cu lămuriri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Vă rog să mă ajutați cu lămuriri privind următoarea ...

Bună ziua
Vă rog să mă ajutați cu lămuriri privind următoarea situație - am în proprietate teren cu construcție casă de locuit veche din pământ . A fost dobândită prin ctr de vânzare cumpărare cu clauză de întreținere între mine și bunici . După decesul acestora , cu acordul meu , părinții mei au edificat o locuință , pe care am obținut autorizație de construcție și apoi intabulare pe numele meu . Apoi am edificat în prelungire , o bucătărie nouă, o cameră , a doua baie , anexe noi, îmbunătățiri ca sistem fotovoltaic, sistem de aducțiune apă cu sistem dedurizare , etc . Întrebarea ar fi aceasta . - Dacă frații mei vor avea pretenții ținând cont ca inițial locuința nouă a fost ridicată cu banii părinților în urma vânzării apartamentului de la oraș . Mulțumesc pentru eventuale răspunsuri .

Alte discuții în legătură

Drept civil-mosteniri, drept de proprietatesi altele bratu nicolae bratu nicolae Buna ziua si imi cer scuze dar vreau sa va explic o situatie cam incurcata.Avem un dosar pe rol partaj bunuri comune,fratele meu este in partaj cu sotia .Cand ... (vezi toată discuția)
Mostenire Danetalu Danetalu Buna ziua, Nu stiu daca am ales bine categoría privind situatia noastra . Suntem 2 frati care am mostenit dupa moartea ultimului parinte un spatiu comercial ... (vezi toată discuția)
Casa veche, fara acte biz4r biz4r problema este urmatoarea: bunicii mei au o casa micuta intr-o curte destul de mare ,cu gradina.in curte mai era o camera(separat de casa bunicilor mei) in ... (vezi toată discuția)