avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună ziua dacă am o taxa judiciara de timbru pe care ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună ziua dacă am o taxa judiciara de timbru pe care o plătesc ...

Bună ziua dacă am o taxa judiciara de timbru pe care o plătesc în rate lunare la taxe și impozite cum pot sa scot un fiscal pentru o vanzare
Dacă de exemplu am achitat tot impozitul pe teren și rata lunara pe ianuarie și februarie cea din martie find scadenta pe 15.03.2025 pot sa scot fiscal pentru vanzere sau trebuie sa achit toate ratele din acul acesta pentru a scoate fiscal?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru admisa esalonat la plata Andreea Constantin Andreea Constantin Speta este urmatoarea: Societatea X a actionat in judecata societatea Y, obiectul actiunii fiind pretentii (neachitarea lucrarilor executate de X). Taxa de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 096 de anulare tva anagrigorescu anagrigorescu Buna ziua, 1.Nu am inteles din codul fiscal sau oug 117 ce decont trebuie sa depun pentru ianuarie pana pe 25 februarie ,daca eu scot tva-ul conform ... (vezi toată discuția)
Alocatie complementara petreanicoleta7 petreanicoleta7 buna ziua numele meu este petrea nicoleta mama a 5 copii!Am si eu o intrebare.Mi sa taiat alocatia(complementara)deoarece am avut o masina din anul 2006 pe ... (vezi toată discuția)