avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Carti personalizate. TVA 5% sau TVA 19%?
Discuție deschisă în

Carti personalizate. TVA 5% sau TVA 19%?

Buna seara tuturor! Ar putea cineva sa-mi spuna daca pentru cartile personalizate pentru copii ( carti cu o poveste si ilustratii, dar fara ISBN) se percepe un TVA de 5% sau TVA de 19%? Nu imi este clar care este definitia cartilor in fata legii. Este obligatoriu ca o carte sa aiba ISBN pentru a fi considerata carte? Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Ultima modificare: Joi, 13 Februarie 2025
DVSLS, utilizator

Alte discuții în legătură

Tva tipografii krisztina krisztina Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti, ce cota de TVA se aplica de catre tipografii, pentru tiparirea unei carti care are numar ISBN? Va multumesc (vezi toată discuția)
Audiobooks...sfaturi pentru cei care poate se confrunta cu aceleasi probleme georgianaflorina georgianaflorina Buna seara, Pentru ca m-am confruntat cu multe probleme si am gasit raspunsuri in diverse surse, m-am gandit sa le grupez aici pentru cei care poate trec ... (vezi toată discuția)
Tva 5% la servicii de machetare pliant matematica cu isbn mdmilan mdmilan Buna ziua, Pentru machetarea lucrarilor cu ISBN (carti, pliante etc.) se aplica o cota de TVA de 5%? Sau pentru machetare este cu cota unica 19%? (vezi toată discuția)