avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună am cumpărat o mașină de la cineva acum 3 ani ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună am cumpărat o mașină de la cineva acum 3 ani ...am făcut ...

Bună am cumpărat o mașină de la cineva acum 3 ani ...am făcut contract de vânzare cumpărare tot absolut sunt proprietarul mașinii...însă el a luat-o în rate prin tbi bank și nu a mai plătit ratele la ea după ce si-a dat demisia de la muncă...in momentul când a fost la parcul auto sa ia mașină eu l-am însoțit ca șofer ma plătit și i am adus mașină acasa care la câteva zile după mi-a vândut-o mie ...Acum autoritățile s-au sesizat și l-au chemat sa dea declarații cum a fost, cine la dus (acesta neavând permis) cui a vândut mașină, cu ce suma ,dacă la obligat cineva sa facă credit și multe alte întrebări...omul a declarat exact cum a fost ...întrebarea mea este este posibil sa mi se puna sechestru pe mașină din moment ce acum îmi aparține mie mașină?

Alte discuții în legătură

Amenda parcare pe spatiu verde, venita pe numele propriu, nu pe numele conducatorului auto Flor_L Flor_L buna ziua, va expun urmatoarea situatie: eu cu sotul meu am cumparat o masina, dar din varii motive am inscris-o pe numele mamei mele, care nu detine permis ... (vezi toată discuția)
alcaz alcaz Buna ziua, Va expun situatia in care ma aflu cu speranta primirii unui raspuns pentru rezolvarea ei: Am perfectat o cumparare a unui autoturism second hand ... (vezi toată discuția)
Dovada catre terti a posedarii unui loc de parcare mcapatinescu mcapatinescu Buna ziua, am o nedumerire in ceea ce priveste [b]necesitatea aratarii unei dovezi[/b] tertilor, dovada care sa ateste ca locul de parcare apartine unui anumit ... (vezi toată discuția)