avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire cont toată suma
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire cont toată suma

Bună ziua. Am și eu o nelămurire. Am o poprire pe cont și am avut un accident cu mașina și am decis sa îmi repar mașina singur, astfel ca am fost nevoit sa dau acel cont care are poprire pentru a mi se livra banii de la constatator pentru reparația mașinii în contul respectiv. Astăzi am fost la banca și mi s a transmis ca toți acei bani sunt opriți de către biroul de credite pentru poprirea respectiva. Întrebarea mea este urmatoarea: este legal sa oprească toată suma sau nu? Va rog sa ma ajutați cum as putea sa procedez pentru ca am nevoie de acei bani sa repar mașina. Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 14 Februarie 2025
Bogss39, utilizator

Alte discuții în legătură

Poprire salariu fara incuviintarea executarii silite - abuz banca davidescucostel davidescucostel Buna ziua Problema mea este urmatoarea : - in urma cu 4 ani am facut un imprumut de nevoi personale la banca . Am achitat o buna perioada ratele , dar ... (vezi toată discuția)
Bani pierduti de banca purple666 purple666 Am si eu o mica nelamurire, si am rugamintea ca, cineva din forum sa ma ajute cu un raspuns. Am o poprire pe contul de la o banca pe urma unei datorii care a ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu cipry_blue cipry_blue Buna ziua! In momentul in care la firma unde lucrez s-au virat banii in contul angajatilor am fost singurul care aveam contul de salariu 0. In urma ... (vezi toată discuția)