avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lamuriri privin incadrarea in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lamuriri privin incadrarea in invatamant

Am licenta in Pedagogia invatamintului primar si prescolar. Am depus la centrul bugetar toate actele necesare pentru a fi incadrata ca profesor pentru invatamantul prescolar conform legilor in vigoare, dar respectivii mi-au dat decizie de institutor incepand cu 01.01.2010. Ce pot sa fac, cui sa ma adresez?Va rog frumos ajutati-ma cat mai repede.Fiin debutanta nu am salariu care sa imi permita sa consult un avocat pe bani. Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: laescarmen , utilizator 01:34, 12 Februarie 2010
Conform Legii 330/2009 in urma reincadrarii dumneavoastra functia pe care o veti avea incepand cu data de 01.01.2010 va fi profesor in invatamantul prescolar, dar salariul dumneavoastra va fi la nivelul salariului avut in luna decembrie 2009 deoarece in 2010 nu se aplica inca salarizarea pe baza de coeficienti si toate salariile vor fi inghetate la nivelui salariilor din dec. 2009
Cunosc faptul ca nu s-a elaborat inca noua grila de salarii, problema este ca Directorul OTC de care apartin a emis o decitie prin care sunt incadrata de la 01.01.2010 ca institutor. Normal era sa ma incadreze ca profesor şi sa specifice ca salariul este deocamdata la nivelul salariului din decembrie 2009, pana la aparitia grilei.Asa cum interpretez eu legile referitoare la acest subiect,asa ar fi trebuit. ORICUM, MULTUMESC PENTRU RASPUNS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare bella_isa68 bella_isa68 Vin cu rugamintea sa ma lamuriti intr-o problema privind salarizarea mea. In anul 2010 am absolvit Fac de Stiintele Comunicarii,luandu-mi licenta in sesiunea ... (vezi toată discuția)
Incadrare in invatamant dana_ticea dana_ticea Buna seara! Am vechime 12 ani gradul I , liceul Pedagogic 5 ani , 3ani Colegiul Univ.de Institutori(diploma de absolvire) . Am fost platita ca prof.II in ... (vezi toată discuția)
Legea 387/2009 si ordinul mects 3235/2010 serbucornel serbucornel Cine ma poate lamuri si pe mine daca prevederile Legii 387/2009 si a Ordinului MECTS 3235/2010 care stipuleaza ca un invatator/educator care a terminat ... (vezi toată discuția)