avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am fost oprit de poliție și sancționat cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am fost oprit de poliție și sancționat cu 6 puncte ...

Buna ziua am fost oprit de poliție și sancționat cu 6 puncte de amendă și suspendarea permisului pe 60 de zile pentru neacordare prioritate pietoni.Am argumentat că acele persoane nu erau pe trecere, iar culoarea semaforului era roșu eu fiind în intersecție și virând spre dreapta, iar persoanele veneau pe lângă trecere dintr-o poziție de diagonală cumva, iar poliția era pe trotuar parcată pe sensul pe care mă deplasam după viraj cu o mașină neinscriptionată nu știu dacă contează asta, la aproximativ 50 m poate mai mult pe partea dreaptă, iar de acolo nu prea se vede pentru că benzile sunt separate și de un gard metalic care cred că obturează vizibilitatea de acolo,In prima faza erau nehotarâti au cerut doar buleti
n și talonul după vizualizări pe cameră și sfătuiri au cerut și permisul după 30 min a venit celălalt agent nu cel care m a oprit a
venit să mă întrebe daca am obiecții la procesul scris și dacă îl semnez ,l-am semnat cu obiecțiile care le am avut și am spus că contest procesul. Acum ce sa fac să plătesc jumate din amendă și să contest sau care ar fi calea cea mai buna va rog ?

Alte discuții în legătură

Galben intermintent ! rutiera -Christian- -Christian- Buna ziua, ar putea sa ma lamureasca si pe mine cineva cu o problema ? In caz ca avem culoarea rosie la semafor, pentru inainte si stanga, iar pentru dreapta ... (vezi toată discuția)
Stabilire vinovatie accident Marius198916 Marius198916 In intersecția viilor cu Istrati, venind dinspre Filaret, un autobuz face stânga pe culoarea verde, către eroii revoluției. Din sens opus, sunt doua benzi, ... (vezi toată discuția)
Contestare pv de contraventie, trecere pe culoarea rosie a semaforului. dorin94 dorin94 Buna ziua ! Am cateva intrebari legate de o contestatie a unui PV. Ieri seara, in jurul orei 20:50 asa cum a fost consemnat si in procesul verbal, am patruns ... (vezi toată discuția)