avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara ,am și eu o întrebare .Îmi afectează ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara ,am și eu o întrebare .Îmi afectează cu ceva ...

Bună seara ,am și eu o întrebare
.Îmi afectează cu ceva indemnizația creștere copil dacă sunt și reprezentant avon? Adică poate sa îmi taie indemnizația pentru acest lucru?
Mulțumesc frumos pentru răspuns

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt in concediu crestere copil si sunt si reprezentant ... Laviniaanastasia Laviniaanastasia Buna ziua, Sunt in concediu crestere copil si sunt si reprezentant Avon, imi puteti spune daca este in regula sau nu?Imi afecteaza acet lucru la ... (vezi toată discuția)
Se aproba ccc daca persoana este si salariata si are si alte venituri? NICOLETA VALI NICOLETA VALI Ma intereseaza daca am un angajat care doreste sa intre in concediu paternal, dar el este si persoana fizica (nu e autorizata adica PFA) platitoare de TVA, ... (vezi toată discuția)
Suspendare indemnizatie cc MARIUSRADUCU MARIUSRADUCU Buna ziua, situatia mea este urmatoarea: in perioada anterioara nasterii, in lunile de sarcina am fost in concediu medical, concediu de risc de risc maternal ... (vezi toată discuția)