avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achiziționez un produs în rate
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achiziționez un produs în rate

Dacă achiziționez un produs în rate, de la o firma care la semnarea contractului de achiziție nu era platitoare de tva și ulterior, la ultima rata achitata, devine platitoare de tva, cine are obligația de a plății tva-ul la ultima rata? În contract nu se face referire la tva și se menționează ca am de achitat "suma neta de...." suma care a fost achitata integral și am primit produsul la data de 12. 12.2024 și acum în februarie 2025 solicita plata TVA ului din luna octombrie 2024
Ultima modificare: Duminică, 16 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Dacă achiziționez un produs în rate, de la o firma. Ionascu madalina Ionascu madalina Dacă achiziționez un produs în rate, de la o firma care la semnarea contractului de achiziție nu era platitoare de tva și ulterior, la ultima rata ... (vezi toată discuția)
Dacă achiziționez un produs în rate, de la o firma care la ... Ionascu madalina Ionascu madalina Dacă achiziționez un produs în rate, de la o firma care la semnarea contractului de achiziție nu era platitoare de tva și ulterior, la ultima rata ... (vezi toată discuția)
Am semnat un contract prin care ma angajam sa plătesc o "suma ... Ionascu madalina Ionascu madalina Am semnat un contract prin care ma angajam sa plătesc o \"suma neta\" în rate, societatea cu care am semnat contractul nu era platitoare de tva la momentul ... (vezi toată discuția)