avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am incercat sa gasesc fosta Intreprinderea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am incercat sa gasesc fosta Intreprinderea pentru ...

Buna ziua,
Am incercat sa gasesc fosta Intreprinderea pentru Administrará Cladirilor, care depindea de Trustul Carpati, si desfintata in 1990 preluata de stat, in ce anume s a transfirmat.
Am lucrat pentru IAC si as avea nevoie de recuperarea vechimii.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 16 Februarie 2025
Intrebati aici
[ link extern ] /

HG 1217/1990
art. 4
La data prezentei hotărîri, Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat va prelua, pe bază de protocol, Întreprinderea pentru Administraţia Clădirilor, precum şi unitatea de întreţinere tehnica, reparaţii şi dotări din cadrul Companiei Autonome de Construcţii "Carpaţi".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fructele civile (imobil nationalizat); calitatea procesuala a statului roman Simona-Niculescu Simona-Niculescu Va prezint o jurisprudenta prea putin cunoscuta, cu o mare insemnatate pentru desproprietaritii regimului comunist. Primo, se clarifica aspectul fructelor ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite locale angi25 angi25 Buna ziua! As dori sa stiu daca articolul de mai jos este valabil si se poate aplica si daca da, in ce conditii? Art. 84 din codul fiscal - Facilitati pentru ... (vezi toată discuția)
Cum se poate reconstitui grupa a ii a de munca ? am lucrat ca ... ddpp ddpp Cum imi pot reconstituii grupa a II a de munca ? Am lucrat ca inginer mecanic, (in perioada 1991-1997) in fosta IRNUP- Constanta (intreprinderea de reparatii ... (vezi toată discuția)