avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Avem un salariat ce a primit un certificat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Avem un salariat ce a primit un certificat de concediu ...

Buna ziua,

Avem un salariat ce a primit un certificat de concediu medical initial in perioada 04-07.02.2025 cod 06. In perioada 07-21.02.2025 a primit un alt certificat de concediu medical initial cod 01 (concediile medicale sunt date de spitale diferite si se suprapune o zi - 070202025).
Cum se calculeaza corect ?
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Certificat de concediu medical myry84 myry84 buna ziua.sunt in concediu medical din data de 06-06-2013.primul concediu este cu internare de 5 zile cod ind 06 initial si mai am inca 14 zile cod ind 01 in ... (vezi toată discuția)
Doua concedii medicale, coduri diferite, perioade suprapuse Mirela Savulescu Mirela Savulescu Buna ziua. Am o situatie un pic ciudata. O salariata aflata in concediu de maternitate, luat aproape in intregime dupa nasterea copilului a fost internata in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Pentru luna august am un salariat cu 2 certificate de concediu medical, si anume: a). 02-05 august, initial, cod ind. 01, cod diag. 653 b). ... (vezi toată discuția)