avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere cabinet individual de psihologie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere cabinet individual de psihologie

buna ziua!
am un cabinet individual de psihologie si as dori sa.l inchid. activitatea mea este la o firma unde sunt angajata si activitatea in cabinet este inutila.
multumesc!
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 19 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cabinetul este al dvs. sau al firmei ? In primul caz, il inchideti dvs. prin RC (daca este firma inregistrata) si/ sau prin declaratie scrisa la ANAF.
Daca respectivul cabinet este al firmei unde lucrati, inchiderea cabinetului este de competenta angajatorului (modifica organigrama firmei).
multumesc, cabinetul este al meu, deci va trebui sa merg personal la ANAF cu declaratia scrisa
Firma se inchide la RC si apoi la ANAF.
CMI-urile nu sunt inregistrate la Registrul Comertului. Radierea se face la Registrul Unic al Cabinetelor Medicale de la DSP si la ANAF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere cabinet medical individual - procedura malika malika Ce trebuie facut pentru radierea unui cabinet medical individual? Care sint pasii de urmat si unde anume trebuie sa se adreseze titularul cabinetului, de ... (vezi toată discuția)
Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Probleme cmi liviu1969 liviu1969 Am un CMI infiintat in 2016 fara probleme: - contract de comodat - spatiul respectiv este al unei colege - am platit toate taxele (1500 + 300 + etc...) si ... (vezi toată discuția)