avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radiere cabinet medical individual - procedura
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radiere cabinet medical individual - procedura

Ce trebuie facut pentru radierea unui cabinet medical individual? Care sint pasii de urmat si unde anume trebuie sa se adreseze titularul cabinetului, de competenta carei institutiieste radierea? Precizez ca cmi ul are datorii si nu a mai facut declaratia de venit de citiva ani. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: grigoreiuliana , utilizator 16:52, 19 Februarie 2017
Dupa verificarea situatiei la AFP se incep demersurile direct la Registrul Comertului pentru desfiintare si radiere.
Trebuie sa mergeti sa anuntati incetarea la Registrul Unic al Cabinetelor Medicale si apoi la ANAF cu Registrul de incasari si plati si Registrul inventar, cu CIF - ul in original si completati o cerere tip. Nu scapati de datorii, de amenda pentru Declaratia 200 ce nu a fost depusa. Amenda nu va scuteste de completarea acestor declaratii si inregistrarea lor.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
-radierea de la DSP
-certificat de atestare fiscala
-CIF original
-formular 070- 2 exemplare
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
gresit pt ca CMI-urile nu sunt inregistrate la Registrul Comertului. Radierea se face la Registrul Unic al Cabinetelor Medicale de la DSP si la ANAF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere pfa mihaela495 mihaela495 Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura pentru radierea PFA-ului, atat cea de la Registrul Comertului cat si cea de la Finante. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa medic laura manoliu laura manoliu Buna ziua! Sunt medic si vreau sa lucrez cu timp partial intr-un cabinet privat.( Nu intru in contract cu Casa de asigurari!!) Mi s-a spus ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa la anaf dan_alex dan_alex Buna ziua, As dori sa stiu ce declartii trebuiesc depuse la ANAF pentru radierea unui PFA in sistem real. Iar alta intrebare ar fi daca in RJIP am ... (vezi toată discuția)