avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Trebuie sa întocmesc un dosar pt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Trebuie sa întocmesc un dosar pt obținerea unei ...

Buna ziua. Trebuie sa întocmesc un dosar pt obținerea unei autorizații ,iar printre documentele necesare îmi este specificat sa atașez și un plan de situație. Daca am cadastru și intabularea este suficient sau îmi trebuie in mod expres și acel act ?
Mulțumesc
Buna ziua

Da, este obligatoriu planul de situatie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va cer plan de situatie, ce mai intrebati? Daca nu scrie optional, e obligatoriu. :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alipiri de terenuri si parcelari negrutzam28 negrutzam28 Multumesc mult celor care m-au ajutat cu respunsurile la intrebarea mea.=D> (vezi toată discuția)
Apartament in indiviziune dariad dariad Situatia este urmatoarea: eu si fratele meu mostenim in indiviziune un apartament cumparat acum 10 ani de tatal nostru. La sfarsitul Certificatului de ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla cine este proprietarul unei parcele vecine ? edu0939 edu0939 Din cauza unei erori a reprezentantului primariei care a marcat parcela s-a intrat cu constructia pe o parcela vecina. Am inteles ca avem nevoie de intelegere ... (vezi toată discuția)