avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Firma la care sunt angajat a emis facturi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Firma la care sunt angajat a emis facturi cu CNP Ul ...

Buna ziua! Firma la care sunt angajat a emis facturi cu CNP Ul meu pe ele ca si angajat. E normal sa apara cnp ul meu pe ele? Cum trebuie sa verific la anaf si ce masuri ar trebui sa iau? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:02, 18 Februarie 2025
In calitate de ce au emis facturi pe numele dvs.?

Cornel Vasile a scris:

In calitate de ce au emis facturi pe numele dvs.?

Eu sunt angajat la firma. Eu am emis acele facturi iar jos undeva scrie numele meu,seria la buletin si CNP ul meu
Probabil s-au mentionat datele dvs ca ati emis acele facturi ...

Cornel Vasile a scris:

Probabil s-au mentionat datele dvs ca ati emis acele facturi ...

Ok si e normal sa se menționeze si CNP UL?
Depinde de acel program in care introduceti datele...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabil pentru date incomplete factura ioanaep ioanaep Buna ziua, Intrebarea mea este daca o firma care primeste in contabilitate o factura care nu are completat numele si CNP-ul persoanei care emite factura ... (vezi toată discuția)
Stergere date personale din baza de date a unui magazin online Cromm Cromm Acum 3 zile am comandat o componenta de pc de la un magazin online. La telefon mi s-a cerut CNP sau serie si numar CI/BI; nu e prima oara cand refuz sa dau CNP ... (vezi toată discuția)
Valabilitate contract veverita26 veverita26 Buna ziua, Acum 2 saptamani m-am angajat la o firma si aveam 18 ani iar buletinul nu imi era emis inca de politie si am semnat contractul cu datele de pe ... (vezi toată discuția)