avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dacă mama a avut de 2 ori ,0pe parcursul vieții ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dacă mama a avut de 2 ori ,0pe parcursul vieții chist adenocarcinoame ...

Dacă mama a avut de 2 ori ,0pe parcursul vieții chist adenocarcinoame operate și tratate ,își poate pierde pensia de handicap?

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate, indemnizatie de handicap skol skol BUNA SEARA!Mama mea are 60 de ani si acum 10 ani a fost operata de fibrom si s-au depistat celule canceroase si a urmat o noua operatie de histerectomie totala ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara de intretinere a fostei sotii ionbadoi ionbadoi Poate fi exonerat de plata pensiei de intretinere sotul care nu a stiut ca fosta sotie a avut un chist cerebral din copilarie. Operata la 10 ani de la ... (vezi toată discuția)
Am ajutat un var și i-am înscris masina pe numele meu ... ElenaIonita1991 ElenaIonita1991 Bună ziua , am o problema am ajutat un var și i-am înscris masina pe numele meu el mi-a promis ca o sa plătească impozitul și eventuale amenzi a ... (vezi toată discuția)