avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua!Va rog sa- mi spuneti daca copilul s - a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua!Va rog sa- mi spuneti daca copilul s - a nascut in ...

Buna ziua!Va rog sa- mi spuneti daca copilul s - a nascut in luna Mai 2023,iar Decizia pentru acordarea indemnizatiei crestere copil a fost emisa pe data de 25.08.2023 ( iar conform deciziei indemnizatia se acorda incepand cu data de 12.09.2023) mama beneficiaza de plata indemnizatiei pana la implinirea varstei de 1 an si 11 luni avand in vedere ca HG 865/2023 a fost publicata pe 19.09.2023.Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:02, 19 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, mama beneficiaza de plata indemnizatiei pana la implinirea varstei de 1 an si 11 luni .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, va rog sa imi spuneti exact de cand se aplica ... ionela11 ionela11 Buna dimineata, Va rog sa imi spuneti exact de cand se aplica cele doua luni ale tatalui pentru concediu crestere copil?...mama are suspendat contractul de ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere copil de o luna allinaa allinaa Buna seara! In cazul in care tatal nu indeplineste conditiile de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului, mama poate ramane in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)