avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... După cît timp se radiază de la DRPCIV o mașină ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

După cît timp se radiază de la DRPCIV o mașină cuitp expirat ...

După cît timp se radiază de la DRPCIV o mașină cuitp expirat de 10ani și radiata fiscal tot de 10 ani.nu posed cv auto
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:23, 20 Februarie 2025
Radierea se face la cerere.
Programati-va la DRPCIV si mergeti cu documentele solicitate :
[ link extern ]
Nu mai dețin nimic de la acel auto cv sau acte am doar adeverință că sa radiat fiscal,iar copie cv nu mai îmi pot da pt că este un document nepermanent iar de cumpărător știu că este plecat în străinătate.mentionez că nu am primit amenzi dar figurez cu ea la DRPCIV. Mulțumesc!
Nu puteti face radierea masinii, deoarece nu mai sunteti proprietarul ei, din moment ce ati transferat dreptul de proprietate. O va face proprietarul masinii. Daca ati facut radierea fiscala, atunci nu mai aveti treaba cu masina. DRPCIV trebuia sa se informeze in acesti ani despre situatie.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2025
latka, utilizator
Mulțumesc dar nu vor să audă in
Menționez că nu mai are itp și asigurare din 2014.

Maxim Mihai a scris:

Nu mai dețin nimic de la acel auto cv sau acte am doar adeverință că sa radiat fiscal,iar copie cv nu mai îmi pot da pt că este un document nepermanent iar de cumpărător știu că este plecat în străinătate.mentionez că nu am primit amenzi dar figurez cu ea la DRPCIV. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Inmatriculez masina second hand haloiu_radu@yahoo.fr haloiu_radu@yahoo.fr Am cumparat o masina second hand din Franta in 2018 si deci acum in 2020 nu pot s o inmatriculez caci au trecut mai mult de 90 zile de cind am devenit ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am o mașină în care am făcut contract vanzare ... Cristian1997 Cristian1997 Bună seară , am o mașină în care am făcut contract vanzare cumparare am inscriso ca bun la primarie pe numele meu dar nu am inmatriculato pe numele meu ... (vezi toată discuția)
Cum radiez un autoturism avand hotarare judecatoreasca Mihaela Hurdubae Mihaela Hurdubae Am vandut un autoturism iar cumparatorul nu a inmatriculat-o pe numele sau. Acum am o hotarare judecatoreasca in care cumparatorul este obligat sa isi ... (vezi toată discuția)