avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc sa deschid un magazin cu haine si lucruri ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc sa deschid un magazin cu haine si lucruri pentru copii

Buna ziua. Doresc sa deschid un magazin cu haine si lucruri pentru copii,gen jucării ,carti de colorat. Poate si lucruri pentru casa:curatenie,decoratiuni. In afara de haine as cumpara tot ca persoana fizica ,nu pe firma dintr un magazin din UE. Întrebarea mea este ce acte as avea nevoie,daca le pot vinde si daca trebuie sa lipesc eticheta tradusa pe ele? De exemplu cum sunt in DM/Kaufland produsele care vin din afara au ingredientele si specificatiile traduse in romana. Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vanzare produse de firma avril_dor avril_dor Pot cumpara haine noi Zara sau Stradivarius din magazine specializate din alta tara din UE (atunci cand sunt la reducere) pe care sa le vand legal intr-un ... (vezi toată discuția)
Instructiuni limba romana produse din ue invisible.gecko invisible.gecko Buna seara, In cazul in care o firma cumpara produse din UE si le vinde in Romania exclusiv online este obligatoriu ca produsele sa aiba eticheta cu ... (vezi toată discuția)
Import produse ue micky28 micky28 Buna ziua, Doresc sa imi deschid un magazin (fizic sau online dar cred ca voi opta pentru varianta online). Intentionez ca achizitia marfurilor ... (vezi toată discuția)