avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... POT depasit
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

POT depasit

Buna ziua, am construit 39% din POT in loc de 35% cat e legal, ce pot face in situatia asta ca sa pot intra in legalitate. Platesc impozit pe constructie si a fost construita in 2015.

Alte discuții în legătură

Succesiune legala milica68 milica68 As vrea sa ma lamuresc intr-o problema. In oug nr.59/2010 se precizeaza art.1 ca nu platesc impozit majorat pentru cladiri cei care le-au dobandit prin ... (vezi toată discuția)
Sanctiunile unei constructii ilegale pe teren extravilan rusualina rusualina Buna ziua. Am construit fara autorizatie o casa pe un teren extravilan (care este situat foarte aproape de zona intravilana). Constructia nu e finalizata iar ... (vezi toată discuția)
Lmpozit pe constructii retroactiv 5 ani Vasilateanu Vasilateanu In anul 2010 am construit (extindere parter si etaj 1) fara autorizatie de construire, fiind depistat si amendat de primarie in luna iulie 2010. Ulterior, in ... (vezi toată discuția)