avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sanctiunile unei constructii ilegale pe teren ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sanctiunile unei constructii ilegale pe teren extravilan

Buna ziua.
Am construit fara autorizatie o casa pe un teren extravilan (care este situat foarte aproape de zona intravilana).
Constructia nu e finalizata iar la controlul politiei locale si intrevederea la Camera de Urbanism ni s-a adus la cunostiinta ca autoritatile legale incearca sa gaseasca o solutie pentru solutionarea terenurilor din zona respectiva.
Indicatia lor a fost ca in 15 Noiembrie va avea loc o sedinta prin care se va stabili ce se va intampla cu proprietatile si constructiile deja existente in zona.
Noua ni s-a comunicat ca pana in 15 Noiembrie sa avem casa acoperita intrucat astfel ar fi mai usor de intrat in legalitate mai apoi.
Intrebarea mea este : trebuie sa fie puse si geamurile la casa sau este suficient sa fie doar acoperisul pt a fi considerata o constructie finalizata?
Mi-ati putea indica si legile aplicabile spetei in cauza?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristinacri89 , utilizator 00:03, 26 Iulie 2019
Buna. Noi suntem intro situatie ca a dvs am construit pe un teren extravilan. Ce a.ti rezolvat pana la urma.? Este vreo solutie ptr a intra in legalitate? Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism mary2009 mary2009 Am cerut certificat de urbanism pentru casa de vacanta sau cabana turistica, deoarece detin teren extravilan cu categoria de folosinta padure. Desi sunt ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan vs extravilan Costel P Costel P Buna ziua, Am o speta si as avea nevoie de o opinie de specialitate. In ultimii ani am cumparat mai multe loturi de teren intr-un sat, loturi care conform ... (vezi toată discuția)
Trecerea din teren extravilan in teren intravilan MariaAna2211 MariaAna2211 Buna ziua, am si eu o problema legata de trecerea unui teren extravilan in teren intravilan , Precizez faptul ca pe terenul extravilan care se doreste a fi ... (vezi toată discuția)