avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil Buna ziua, Ma adresez ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil Buna ziua, Ma adresez comunitatii ...

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,

Ma adresez comunitatii in speranta ca voi primi un raspuns la situatia mea:

Am 2 contracte individuale de munca, unul de 8 ore si altul de 4 ore, ambele pe perioada nedeterminata si cu incasari in ultimele 12 luni.
Voi intra in concediu crestere copil ulterior nasterii lui (luna august)

In paralel am un PFA pe care nu am mai incasat venituri de aproximativ 8 luni dar urmeaza sa incasez din nou.
Intrebarea mea este daca se iau in calcul veniturile chiar daca incasez timp de 6 luni sau trebuie sa am cel putin 12 luni venituri realizate pe PFA pentru a se putea lua in calcul la indemnizatie?

Va multumesc frumos pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:18, 20 Februarie 2025
Se iau in calcul veniturile chiar daca incasati venituri pe PFA timp de 6 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul indemnizatiei pentru ccc in cazul veniturilor din activitatea de pfa melania_14 melania_14 Acest post vine in ajutorul celor care au venituri din PFA si nu stiu cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil pt venituri doar din PFA. Am fost in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un loc de munca la 8 ore , unul cu 2 ore, momentan ... Cristinaa23 Cristinaa23 Buna ziua. Am un loc de munca la 8 ore , unul cu 2 ore, momentan sunt in concediu de risc maternal. Am si un PFA cu care nu mai prestez servicii, il am de ... (vezi toată discuția)
Salariu si concediu de maternitate alexandra1313 alexandra1313 Buna ziua, In ultimii aproape 4 ani am lucrat la webdesginer fiind platita in baza unui contract de cesiune a drepturilor de autor (salariul fiind in jur ... (vezi toată discuția)