avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vechime din civilie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vechime din civilie

Bună ziua!

La iesire la pensie din sistemul militar anii de vechime din civilie trecuți în cartea de muncă care este acasă îi găsesc cei de la resurse umane pentru ai calcula împreună cu anii militari ? Cei de la resurse umane din sistemul militar pot intra la Casa de Pensii online etc să vadă anii lucrați din civil pentru ai calcula împreună cu cei militari ?

Anii lucrați în civil sunt începând cu 1993 .....

Mulțumesc anticipat !
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2025
Livius74, utilizator

Alte discuții în legătură

Vechime in munca in timpului somajului...tehnic. Livius74 Livius74 Buna ziua ! 1) In anii 1993 - 2000 am lucrat la o firma cu carte de munca, pe perioada iernii in jur de 3 luni pe an ne bagau in somaj tehnic ( asa ne ... (vezi toată discuția)
Pensie civila + pensie militara IstratiEvelina IstratiEvelina Buna ziua, Sunt nascut in luna iunie 1957 si am lucrat 13 ani in conditii speciale (grupa 1) la Sidex, 9 ani si 3 luni in Ministerul de Interne in conditii ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? pensie militara sau civila? iurcut dumitru iurcut dumitru sunt nascut in octombrie 1955 alucrat 2.5 ani in viata civila dupa care am fost cadru militar 17 ani cu tot cu stagiu militar si scola militara in 1993 am ... (vezi toată discuția)