avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Clarificare pedeapsă penală cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Clarificare pedeapsă penală cu suspendare

Buna ziua am și eu o problema ce anume asi putea sa cer unui judecător casa scap de o faptă,tâlharie calificată fapta este că i-am loat o papa de la un domn mai în vârsta fara nici un tip de violența fara dechizat fara nici un tip de armă pe timp de zi.bunurile iau fost returnate nu îi lipsește nimic cum asi putea sa scap? De închisoare va rog din inima să mă ajutați că am un avocat din offciul nu am bani de un avocat încadrarea este de la 3. 10 sunt în arest la domiciliu de trei luni și avocatul îmi spune că ar putea să facă în felul următor.să mergem pe recunoaștere și legia îmi scade din pedeapsa plus din acestea trei luni de preventiv la domiciliu și să-mi dea 2 cu suspendare se poate asta?
Cel mai recent răspuns: Adrian Bratu , Avocat 16:10, 22 Februarie 2025
Daca avocatul din oficiu care il aveti desemnat, considerati ca nu va apara bine interesele, puteti cere instantei sau organului de urmarire penala schimbarea lui cu un alt avocat din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talharie tudodeanisoara tudodeanisoara la ce se incadreaza fapta ruperea unui lantisor de aur de la gatul unei persoane si ce pedeapsa primeste astept raspuns va multumesc . baiatul este arestat ... (vezi toată discuția)
Furt+talharie calificata Delia 19 Delia 19 Buna ziua,fratele meu pe data de 22 noiembrie a fost prins cand fura motorina,a primit control judiciar pentru 60 de zile,in timpul controlului s-a intamplat o ... (vezi toată discuția)
Ce sanse sunt sa scape daca este la a 2 abatere? urgent!!!!!! alexandra195 alexandra195 Buna ziua,va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema O cunostinta de a mea a fost arestat prevenitv 30 de zile incadranduse la ... (vezi toată discuția)