Buna ziua am și eu o problema ce anume asi putea sa cer unui judecător casa scap de o faptă,tâlharie calificată fapta este că i-am loat o papa de la un domn mai în vârsta fara nici un tip de violența fara dechizat fara nici un tip de armă pe timp de zi.bunurile iau fost returnate nu îi lipsește nimic cum asi putea sa scap? De închisoare va rog din inima să mă ajutați că am un avocat din offciul nu am bani de un avocat încadrarea este de la 3. 10 sunt în arest la domiciliu de trei luni și avocatul îmi spune că ar putea să facă în felul următor.să mergem pe recunoaștere și legia îmi scade din pedeapsa plus din acestea trei luni de preventiv la domiciliu și să-mi dea 2 cu suspendare se poate asta?
Daca avocatul din oficiu care il aveti desemnat, considerati ca nu va apara bine interesele, puteti cere instantei sau organului de urmarire penala schimbarea lui cu un alt avocat din oficiu.
Talharie
tudodeanisoara
la ce se incadreaza fapta ruperea unui lantisor de aur de la gatul unei persoane si ce pedeapsa primeste astept raspuns va multumesc . baiatul este arestat ... (vezi toată discuția)