avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am pensie de invaliditate gradul 2. Ce se întâmplă ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am pensie de invaliditate gradul 2. Ce se întâmplă dacă mă ...

Am pensie de invaliditate gradul 2. Ce se întâmplă dacă mă angajez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:33, 22 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensionarii de invaliditate pot cumula pensia cu alte venituri indiferent de gradul de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare art 118 din legea 263/2010 dinur dinur Daca o persoana care are certificat medical de handicap gradul 2 , se poate pensiona din motiv de handicap si cumula venitul din pensie cu cel din salariu (vezi toată discuția)
Se poate cumula pensia de invaliditate gr.1 si gr.2 respectiv pensia de urmas gr.1 sau gr.2, cu un venit activitati dependente (angajat) sau independete(profesii liberale) kisslevente kisslevente Bună ziua, Sunt o persoană cu dizabilitati încadrat în gradul 1 de handicap și beneficiez de o pensie de invaliditate ( iar un prieten încadrat în grad ... (vezi toată discuția)
Asistent farmacist sef katena katena Un asistent medical de farmacie sef poate avea jumatate de norma,in conditiile in care are patron si el este angajat la firma respectiva?Precizez ca este ... (vezi toată discuția)