avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Angajat in sistemul bugetar, poate avea un Pfa?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Angajat in sistemul bugetar, poate avea un Pfa?

Buna seara, un angajat in sistemul bugetar, poate avea un Pfa? Sau poate fi administratorul unui Srl?Pfa sau Srl nu are domeniul de activitate cu cel de la stat, multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 21 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:31, 22 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteti pesrsonal contractual sau functionar public?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii administrator firma Roxana888 Roxana888 Buna seara! Daca sunt angajat la stat pot fi administratorul unei firme nou infiintate? (vezi toată discuția)
Cadre militare (angajati isu) au voie sa fie actionari sau administratori de srl ? petre1981 petre1981 Buna ziua! Doresc sa infiintez un SRL-D si sa incepem o afacere cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile. Mentionez ca sunt cadru militar, si eu stiam ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt angajat la o societate de stat si vreau sa imi ... GeorgeBurnichi GeorgeBurnichi Buna ziua. Sunt angajat la o societate de stat si vreau sa imi deschid o societate in domeniul electric. Intrebarea mea este daca se poate acest lucru, ... (vezi toată discuția)