avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara Urmează să cumpăr o mașină din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara Urmează să cumpăr o mașină din Germania, mașină ...

Bună seara

Urmează să cumpăr o mașină din Germania,mașină care merg personal să o cumpăr.Vanzatorul este proprietar privat și nu firma(parc),așa am găsit mașina.Este vorba de un BMW x4 2020,mașina verificată la BMW după seria de șasiu și raport carvertical care sunt curate,dar am câteva întrebări :
1.Dupa ce îmi înmânează actele (briefuri și contract vânzare cumpărare ) se merge la radiat mașina? Dupa radiere se fac numere de zoll ?
2.Plata o sa fie 70% prin transfer bancar iar diferența cash.Cand ii fac plata ? Dupa ce am facut contractul vânzare cumpărare sau după ce o radiază ? Cum este r comandat sa nu iau vreo țeapă ?
3.Oare nu gasesc un birou de vânzări care să mă asigure ca nu iau țeapă?

Vă mulțumesc !!

Alte discuții în legătură

Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)
Masina radiata fiscal dintr-o "greseala" botezanu botezanu Buna ziua! O sa fiu cat mai succint posibil. Am gasit o masina, mi-a placut, am mers, am vazut-o, am dus-o in reprezentanta, totul a fost ok. Am facut actele ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata. am încheiat un contract de vanzare-cumpărare ... olteanua.1984 olteanua.1984 Buna dimineata. Am încheiat un contract de vanzare-cumpărare pentru un autovehicul, am achitat avansul.Pe contract este trecut termen limita de vanzare(4 ... (vezi toată discuția)