avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua Ce inseamna acțiune în instanta la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua Ce inseamna acțiune în instanta la pretenții în ...

Buna ziua
Ce inseamna acțiune în instanta la pretenții în cazul neplatii unei sume de bani stabilita prin sentința judecatoreasca,inclusiv sentința cu executare silita(nerespectarea platii)
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie de intretinere restanta mancipri mancipri va rog sa imi dati articolele din lege in care ma pot incadra intr-un proces civil pentru recuperare pensie de intretinere pentru minor neplatita de trei ani . (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru pt solicitare pensie intretinere data prin sentinta judecatoreasca! celentana26 celentana26 Tatal unui minor este obligat printro sentinta judecatoreasca sa plateasca lunar un anumit cuantum reprezentand pensie de intretinere de la data introducerii ... (vezi toată discuția)
Nu e respectata sentinta judecatoreasca! ContSters114951 ContSters114951 Buna ziua! Situatia mea este urmatoarea: dintr-o relatie de concubinaj s-a nascut un copil, acum in varsta de 9 ani. L-am dat in judecata pe tatal copilului ... (vezi toată discuția)