avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Vreau să cumpăr un apartament de la un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Vreau să cumpăr un apartament de la un dezvoltator,însă ...

Bună ziua,
Vreau să cumpăr un apartament de la un dezvoltator,însă predarea se va face peste 4 luni.
As vrea sa fac un antecontract, și pentru a beneficia de un preț redus as plăti toată suma.
Vă rog să-mi spuneți cum aș putea proceda,ținând cont că predarea este peste câteva luni, să evit costurile notariale, odata la antecontract și apoi la încheierea contractului final ,ținând cont ca și dezvoltatorul trebuie să aibă siguranța ca sunt cumpărător sigur.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:06, 23 Februarie 2025
costurile notariale nu pot fi evitate. puteti beneficia de o deducere daca intocmiti contractul de vanzare la acelasi notar la care intocmiti promisiunea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesitate incheiere act aditional Ionut Moncea Ionut Moncea Buna ziua, Doresc sa cumpar un loc de parcare, am incheiat o promisiune de vanzare-cumparare care a expirat in luna Noiembrie 2017 dar nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare Sadams Sadams vreau sa cumpar un apartament care va fi gata abia la iarna dar constructorul doreste banii acum si imi va da o reducere considerabila. Constructorul imi spune ... (vezi toată discuția)