avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prescrierea executarii pedepsei. In baza art.582 alin. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prescrierea executarii pedepsei. In baza art.582 alin. (2) C. ...

Prescrierea executarii pedepsei.
In baza art.582 alin. (2) C. proc. pen. raportat la art. 88 C. pen., revocã suspendarea executärii sub supraveghere a pedepsei de 8 luni închisoare, dispusã prin sentinta penalã nr. 69/01.03.2018, pronunfatã de Judecătoria Buftea definitivã prin neapelare la data de 02.04.2018.
Dispune executarea În regim de detentie a pedepsei de 8 luni inchisoare
In baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân in sarcina
acestuia.
Cu drept de contestafie în termen de 3 zile de la comunicare.
Pronuntatã in sedintã publică, azi, 25.06.2019.
definitivã prin necontestare la data de 13 August 2019

As dori sa aflu termenul exact al prescriptiei executarii. Tin sa precizez ca la data revocarii eram plecat din tara cum sunt si acum. Dar am tot intrebat si am primit fel si fel de raspunsuri. Care induc in eroare orice situatie. Mai ales cea cu intreruperea termenului de prescripitiei. Din ce stiu si. Ce calcule am facut comform legii reiese ca in aprilie pot aplica cerere de constatare a prescriptiei. Dar vreau sa fiu 100% sigur. Sa nu depun o cerere de prescriptie prematura. Va multumesc pentru timpul acordat in
Ultima modificare: Duminică, 23 Februarie 2025
Stefan2792, utilizator

Alte discuții în legătură

Ora estimata: 09:00 complet: c5p tip solutie: condamnare solutia ... Daniel955 Daniel955 Ora estimata: 09:00 Complet: C5P Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: 1. În temeiul art. 228 alin. 1 C. pen., cu aplicarea art. 35 alin. 1 C. pen., ... (vezi toată discuția)
Buna seara , vin către dumneavoastră cu o întrebare : prietenul ... Alexandra9900 Alexandra9900 Buna seara , Vin către dumneavoastră cu o întrebare : Prietenul meu a fost prins conducând fără permis pe 01.03.2018, iar decizia de la judecător ... (vezi toată discuția)
Infracþiuni privind circulaþia pe drumurile publice nurhan nurhan Solutia pe scurt: HOTÃRÂRE 30.03.2012 În baza art. 86 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002 cu aplicarea art. 3201 alin 7 C.p.p., condamnă inculpatul...... la ... (vezi toată discuția)