avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua. Deși nu am avut evenimente rutiere sunt ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua. Deși nu am avut evenimente rutiere sunt trecut acum ...

Buna ziua. Deși nu am avut evenimente rutiere sunt trecut acum in 2025, la clasa de risc B 6, crescând din această cauză și prețul RCA- ului . Care este cauza și cum se calculează această clasă de risc ?

Alte discuții în legătură

Asigurare rca ciobanuioan72 ciobanuioan72 as dori sa stiu daca am avut masina personala imprumutata unui vecin si acesta a avut un incident auto minor in urma cu un an si jumatate,din ce data voi putea ... (vezi toată discuția)
Rca - bonus - malus in caz de mostenire raduburcea raduburcea Buna ziua si La Multi Ani ! As dori sa va intreb ceva legat de asocierea clasei bonus pentru un autoturism. Mai precis anul trecut tatal meu a decedat, a avut ... (vezi toată discuția)
Legislatie rutiera imbroserv imbroserv Va rog, sa ma ajutati cu o informatie.Ce norme de circulatie au fost incalcate si ce sanctiuni se aplica unui sofer, care in deplasare, loveste cu oglinda ... (vezi toată discuția)