avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Merita sa ma si angajez ca administrator?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Merita sa ma si angajez ca administrator?

Daca sunt Administrator la o firma merita sa ma si angajez ca sa nu mai trebuiască sa plătesc CASS pe persoana fizica ( declarație unica ) ?
Ultima modificare: Luni, 24 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: SorinGeo , utilizator 09:44, 25 Februarie 2025
Ar merita ..intrucat cumulati si vechime in munca.
Pe declaratia unica platesc minim 2000 ron pentru CASS ca sa ma asigur ( am economii ) . Ideea era daca, ca si angajat platesc mai putin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate firma lexy3k lexy3k buna ziua! mai am putin si imi deschid o firma(srl). as dori sa stiu ce trebuie sa fac pt a tine contabilitatea. ce ar trebui sa fac lunar? care sunt ... (vezi toată discuția)
Plata doar asigurare de sănătate pentru administrator s.r.l? Flori388 Flori388 Soțul meu este unic administrator al unui S.R.L. cu domeniul de activitate transport persoane, mai exact taxi. Adică, este administrator, fără sa aibă ... (vezi toată discuția)
Contributii srl fara salariati hurairinastefania hurairinastefania Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri cu privire la contributiile CAS si CASS pt un SRL nou infiintat fara salariati. Eu voi fi asociat unic si ... (vezi toată discuția)