avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS declaratie unica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS declaratie unica

Bună ziua
În anul 2024 am realizat venituri din dividende și dobânzi bancare peste limita a 12 salarii minime(12x3300=39600 )
În acest caz trebuie sa plătesc pe declaratia unica 10% din 39600 cass.
Trebuie sa plătesc și cas raportat la 39600(12 salarii)?Menționez ca sunt asigurat în sistemul de pensii având și calitatea de salariat.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2025
steef, utilizator

Alte discuții în legătură

Contributii srl fara salariati hurairinastefania hurairinastefania Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri cu privire la contributiile CAS si CASS pt un SRL nou infiintat fara salariati. Eu voi fi asociat unic si ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit si contributii pensie si sanatate Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, sunt medic colaborator ( un fel de PFi) si sunt si salariata in spital de stat. Pt 2023 am un profit sub 12 salarii brute minime pe economie, dar am ... (vezi toată discuția)
Modalitate plata contributie cas optionala venituri din dividende sstere sstere Buna ziua! O persoana fizica care obtine venituri din dividende (asociat unic al unui SRL) trebuie sa plateasca contributia minima la CASS daca dividendele ... (vezi toată discuția)