avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Termen eliberare Certificat de rezidenta SRL
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Termen eliberare Certificat de rezidenta SRL

Buna ziua,

Care este termenul de eliberare a unui certificat de rezidenta pentru persoane juridice?
Am tot citit ca termenul este de 3 zile, am si colegi care l-au primit in termen de 3 zile, insa mie ANAF mi-a dat termen de 45 de zile si nu pot astepta atat!
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Declaratia 010 camelia adina camelia adina stie cineva pana la ce data trebuie sa depun declaratia 010 la o societate care are primul angajat de la 01.08.2012? in 10 zile sau o luna? (vezi toată discuția)
Cerere pentru eliberarea certificatului de rezidenþã fiscalã freepank freepank Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si sper ca dvs. ma puteti ajuta. Tatal meu a inceput sa lucreze incepand cu 21.07.2014 in Germania, platind impozitele ... (vezi toată discuția)
Termen legal raspuns cerere catre anaf vladsav vladsav Am cerut copia unui dosar al meu pentru a-l studia avocatul, eu nu am inteles nimic, stiu doar ca datoria este din 2001 (a uni SRL radiat, eu fost ... (vezi toată discuția)