De pe situl ANAF: "010 Declaraţie de înregistrare fiscală/Declaraţie de menţiuni pentru persoane juridice, asocieri şi alte entităţi fără personalitate juridică OMFP 2706/2011) Formular Se completează de persoanele juridice, asocierile şi alte entităţi fără personalitate juridică. Declaraţia de înregistrare se completează la înfiinţare, iar declaraţia de menţiuni se completează când se modifică datele declarate anterior. Se utilizează la atribuirea codului de identificare fiscală şi eliberarea certificatului de înregistrare fiscală, precum şi la actualizarea informaţiilor. Se completează în două exemplare."
adolfina pop-multumesc mult , am citit si eu asta pe site la anaf dar nu scrie termenul de depunere ...................oare unde gasesc negru pe alb un termen legal ?
e valabil si pentru analici-multumesc dar te rog da-mi o baza legala daca poti .
formularul 010 nu se mai completeaza din cate mi-au spus cei de la fisc am fost sa-l depun si eu dar nu l-au mai primit mi-au spus ca s-a modificat si nu mai trebuie depus iar
termenul era in 30 de zile de la data angajarii
Tva trimestrial?
kamy_nora
Buna ziua,
O firma care in anul 2011 a depus decontul de tva lunar, a avut o cifra de afaceri de 125.000 lei(~29.000 euro), va depune declaratia 010 pt. tva ... (vezi toată discuția)