avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna seara, am și eu o curiozitate în legătura cu ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna seara, am și eu o curiozitate în legătura cu loteria ...

Buna seara, am și eu o curiozitate în legătura cu loteria publicitară. Am văzut ca ar fi nevoie ca un notar sa valideze regulamentul acestei loterii, dar ce vreau eu sa știu este dacă asta e valabil doar la persoanele juridice sau și la cele fizice. Dacă eu personal vreau sa fac o loterie publicitară cu premii cumparate de mine din banii mei, trebuie sa urmez aceleași reguli cu validarea de către notar sau ca persoana fizica nu mi se aplica aceasta regula? Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Concurs online - aspecte legale alinaaii alinaaii Va rog frumos, imi puteti spune care este diferenta dintre concurs si loterie publicitara? daca vreau sa fac un concurs in care utilizatorii sunt pusi ... (vezi toată discuția)
Loterie publicitara Andreilp Andreilp Buna ziua, Doresc sa organizez o loterie publicitara, si as dori ca in fiecare saptamna sa realizez mai multe extrageri. Premiile oferite fiind in bani, ... (vezi toată discuția)
Concursuri pe facebook enasro enasro Recent am observat ca pe facebook sunt o gramada de concursuri si promotii cu tot felul de premii. La unele dintre ele am gasit regulament, dar la unele nu. ... (vezi toată discuția)