avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CORECTIE FACTURI Premier Energy PE ANUL TRECUT pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CORECTIE FACTURI Premier Energy PE ANUL TRECUT pe majorare pret ...

CORECTIE FACTURI Premier Energy PE ANUL TRECUT pe majorare pret

Buna ziua, am primit astazi la societate, o factura de la furnizorul de energie electrica Premier Energy, o factura de corectie pret facturare pentru perioada mai-septembrie 2024, Corectia fiind pe majorare pret. In ideea in care detin post de transformare distributie energie electrica activa, consumul este foarte mare deoarece sunt multe societati bransate in post, undeva la 50000kwh pentru perioada mai sus mentionata. Mi se pare abuziv. Intrebarea mea este daca ceea ce face furnizorul este legal. Multumesc.

Alte discuții în legătură

În anul 2022, ca împuternicit, la o adresă de la țară am ... DTonik DTonik În anul 2022, ca împuternicit, la o adresă de la țară am reziliat contractul de energie electrică a două contoare, și contractul a fost trecut de ... (vezi toată discuția)
Bună. societate comercială am trecut de la un furnizor de energie ... Kenservice Kenservice Bună. Societate comercială am trecut de la un furnizor de energie electrica la altul. La scurt timp s a defectat contorul electric, imediat ce am sesizat am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , ma confrunt cu o situație fără precedent și anume: ... Profanul Profanul Buna ziua , Ma confrunt cu o situație fără precedent și anume: odată cu liberalizarea pieței la gaze naturale, am trecut de la singurul furnizor, ... (vezi toată discuția)