avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Buna ziua. As avea nevoie de ajutor daca se poate. La ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Buna ziua. As avea nevoie de ajutor daca se poate. La sfarsitul ...

Buna ziua. As avea nevoie de ajutor daca se poate.
La sfarsitul anului 2024 in decembrie am inregistrat impozitul pe profit pentru trim.IV. Am observat acum generand declaratia 101 ca am inregistrat cu 7734 de lei mai mult, eu luand in calcul doar lunile oct-dec si nu tot anul.
Am trimis bilantul pentru anul 2024.
In acest caz m-am gandit sa fac acum urmatoarele inregistrari.
4411-1174
1174-1171
1171-457 si administratorul sa incaseze dividende.
Va rog sa imi spuneti daca ar fi ok si cum sa fac cu impozitul pe dividende . Sa fac rectificativa la D100 la decembrie si sa platesc impozitul ?
Mentionez ca D101 nu am trimis-o inca.
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Februarie 2025
marianaalbu, utilizator

Alte discuții în legătură

D101 oct -dec cu bilant auditat ramonavezetiu ramonavezetiu Buna ziua , Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema. D101 oct dec cu definitivare an pe 25.04.2011.Pierdere tot anul 2010.S-a declarat si ... (vezi toată discuția)
Impozit profit inregistrat gresit dec 2024- bilant trimis marianaalbu marianaalbu Buna ziua. As avea nevoie de ajutor daca se poate. La sfarsitul anului 2024 in decembrie am inregistrat impozitul pe profit pentru trim.IV. Am observat acum ... (vezi toată discuția)
Rectificativa la d101 mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie pt care va multumesc anticipat. Am primit o adresa de la Finante in care sunt atentionata ca exista ... (vezi toată discuția)