avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinul suna la politie constant
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinul suna la politie constant

Buna ziua!
Avem vecinul de sub noi care face plangeri la politie constant spunand ca alearga copilul in casa, ca arunca jucarii pe jos. Acum ne ameninta ca o sa sune la protectia copilului. Precizez ca nu am facut galagie in timpul programului de liniste si copilul nu alearga sau nu se joaca non stop avand 2 ani. Avem vreun temei legal sa il facem sa se potoleasca? Devine obositor sa ne gandim mereu ca a scapat copilul o jucarie pe jos sau ca a alergat prea tare.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT STROIE CATALIN , Avocat 13:07, 27 Februarie 2025
ordin de protectie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata,ma aflu in urmatoarea situatie:locuim într-un ... Amena33 Amena33 Buna dimineata,ma aflu in urmatoarea situatie:locuim într-un duplex de 2 etaje,la etaj locum noi si la parter alta familie,noi avem si o fetita de 4 ani,am ... (vezi toată discuția)
Vecini rau intentionati simply96 simply96 Buna ziua . As avea si eu o problema daca ma puteti ajuta cu un sfat.Eu si familia locuim in mangalia unde avem o locuita proprietate personala dar ne-am ... (vezi toată discuția)
Program de liniste intr-un bloc muresann muresann Am citit chestiuni legate de problema cu programul de liniste (legea nr 61 , actualizata , L230 | 2007 ) insa tot a ramas cu un semn de intrebare . Se poate ... (vezi toată discuția)