avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am avut o ispectie la școală unde nuna fost foarte ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am avut o ispectie la școală unde nuna fost foarte bine se ...

Am avut o ispectie la școală unde nuna fost foarte bine se poate sa îmi desfacă contractul de munca
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:30, 3 Martie 2025
Dvs ce funcție ocupați in acea scoala ? Ce anume nu a fost bine, nu ați făcut curat și la băi sau ce anume?
Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2025
gi-jane2, moderator
Depinde de calificativul obtinut la inspectie .

Care a fost acesta?

Cornel Vasile a scris:

Depinde de calificativul obtinut la inspectie .

Care a fost acesta?

Satisfăcător sunt profesor consilier
Mă ajută cineva
Doar profesorii cu "nesatisfacator" sunt primii vizati la disponibilizari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog frumos sa ma lamuriti ce se poate intampla ... 290381 290381 Buna ziua! Va rog frumos sa ma lamuriti ce se poate intampla daca voi primi calificativ satisfacator s-au nesatisfacator in urma evaluari anuale ce se face ... (vezi toată discuția)
Numire director liceu enrike enrike Am susţinut concursul pentru ocuparea unui post de director la liceu într-un judeţ pilot în sesiunea octombire – noiembrie 2008, fiind ... (vezi toată discuția)
Cadru didactic ony172005 ony172005 Am nevoie si eu un pic de ajutor, cum as putea sa dau si eu in judecata un director de scoala pentru nerespectarea metodologiei invatamantului? Tin sa mai ... (vezi toată discuția)