avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, Am pierdut actele primite de la banca ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, Am pierdut actele primite de la banca pentru un credit ...

Buna ziua,

Am pierdut actele primite de la banca pentru un credit ipotecar. In dosar se aflau contractul de credit, asigurarea de viata, confirmarea ordinului de plata si desfasuratorul de rate. Ce pot face in acest caz? Care este pericolul unei astfel de pierderi.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar cu asigurare neclara mady_geo mady_geo Buna ziua! In anul 2005 tatal meu a facut un credit ipotecar pentru a-si cumpara un apartament cu 2 camere, care bineinteles avea si o asigurare de viata. ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar, situatie critica in relatie cu banca mady_geo86 mady_geo86 In anul 2005 tatal meu a facut un credit ipotecar pentru a-si cumpara un apartament cu 2 camere, care bineinteles avea si o asigurare de viata. Din pacate anul ... (vezi toată discuția)
Credit europe, credit ipotecar problema asigurari. paperboy paperboy Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta si pe mine cu o problema legata de asigurarile de viata si imobil incheiate pentru un credit ipotecar la Credit Europe ... (vezi toată discuția)