avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigii de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigii de muncă

Litigii de muncă
Admite contestaţia. Anulează decizia nr. Xxx/12.01.2023 emisă de pârâta Xxxx S.R.L.. Obligă intimata la plata către contestatoare a unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat de la data concedierii şi până la data rămânerii definitive a prezentei. Executorie provizoriu de drept. Cu apel în termen de 10 de zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Tribunalul Argeş. Pronunţată azi 27.02.2025, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa Tribunalului Argeş - Secţia pentru Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale.
Întrebarea mea este:
Eu am cerut și reîncadrare
Conform acestei sentințe angajatorul daca anuleaza decizia de concediere
Cum mi se va închide CM?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:12, 1 Martie 2025
Daca ati cerut si reintegrarea ar trebui sa depuneti cerere de completare a hotaraii judecatoresti.

Art. 444: Completarea hotărârii
(1 )Dacă prin hotărârea dată instanţa a omis să se pronunţe asupra unui capăt de cerere principal sau accesoriu ori asupra unei cereri conexe sau incidentale, se poate cere completarea hotărârii în acelaşi termen în care se poate declara, după caz, apel sau recurs împotriva acelei hotărâri,
iar în cazul hotărârilor date în căile extraordinare de atac sau în fond după casarea cu reţinere, în termen de 15 zile de la pronunţare. În cazul hotărârilor definitive pronunţate în apel sau în recurs, completarea acestora se poate cere în termen de 15 zile de la comunicare.

(2)Cererea se soluţionează de urgenţă, cu citarea părţilor, prin hotărâre separată. Prevederile art. 443 alin. (3) se aplică în mod corespunzător.

(3)Dispoziţiile prezentului articol se aplică şi în cazul când instanţa a omis să se pronunţe asupra cererilor martorilor, experţilor, traducătorilor, interpreţilor sau apărătorilor, cu privire la drepturile lor.

Daca nu depuneti cerere, consider ca se aplica art.80 alin.3 C.mun. : (3) In cazul in care salariatul nu solicita repunerea in situatia anterioara emiterii actului de concediere, contractul individual de munca va inceta de drept la data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii judecatoresti.
Mulțumesc frumos
Celelalte drepturi însemnând plată concediilor de odihnă și contravaloarea bonurilor de masa pe care le primeam la data concedierii?
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Martie 2025
nicoleta_elena, utilizator
Intr-adevar, drepturile de care ati fi beneficiat daca nu va concedia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!ce sanse sunt sa pot recupera cheltuielile de judecata ... Stergarel Stergarel Buna ziua!Ce sanse sunt sa pot recupera cheltuielile de judecata pe cale separata in apel daca aceasta mentiune s-a facut numai in incheierea de sedinta de la ... (vezi toată discuția)
Modificare dispozitiv emil6702 emil6702 Buna seara, Am primit hotararea Tribunalului de Contencios de a mi se restitui taxa timbru de mediu + dobanda. Se poate interveni asupra acesteia, deoarece ... (vezi toată discuția)
Omisiune in hotararea judecatoreasca simonik2011 simonik2011 Buna ziua Am o hotarare cu privire la un proces verbal de contraventie si instanta a admis actiunea, a anulat pv dar a omis sa se pronunte cu privire la ... (vezi toată discuția)